eXXeda | uw Digital Signage partner


Met ruim 10 jaar ervaring in (Interactieve-) Digital Signage (Narrowcasting) projecten wereldwijd, helpt eXXeda u met het behalen van uw doelstellingen.

Het creëren van stoppingpower, verhogen van de conversie van shoppers naar kopers in uw winkel of het optimaliseren van de interne communicatie binnen uw bedrijf, zijn voorbeelden van mogelijke doelstellingen.

eXXeda maakt gebruik van bewezen technologiepartners die continu zorgdragen voor innovatieve producten. Gecombineerd met de kennis en ervaring van de  professionals van
eXXeda zijn deze innovatieve producten de basis voor de (totaal-)oplossingen voor diverse toepassingen in diverse markten.

Het bepalen van de juiste totaaloplossing begint bij het vaststellen van uw doelstelling(-en). Nadat de totaaloplossing is bepaald en in opdracht is verkregen zal de eXXeda project manager een plan van aanpak maken voor de uitrol en implementatie van de hard- en software.


Naast de hard- en software bestaat de aangeboden totaaloplossing uit content creatie, training en SLA (= Service Level Agreement).

Graag komen wij met u in contact om gezamenlijk uw doelstelling(-en) te bepalen en te zien welke oplossing het beste kan bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen.