Software

Intuitieve digital signage software 


Digital Signage software maakt het grootste verschil in de gebruikerservaring van de Digital Signage oplossing. Een professioneel Content Management Systeem biedt een efficiënte workflow en gebruikersrechten structuur waardoor de gebruikers eenvoudig, gericht en met minimale inspanning de juiste content kunnen creëren en plannen.


Media4Display
De Media4Display software wordt geleverd als SaaS (=Software as a Service)* ook wel Cloud software genoemd. Via een standaard webbrowser krijgt u toegang tot het Content Management Systeem welke in een beveiligd data center draait.

Op een eenvoudige manier kunt u met de geïntegreerde content creatietool professionele content op basis van dynamische templates maken. Met deze geïntegreerde content creatietool kunt u ook zelf templates creëren.

Na het creëren van de content kunt u deze in afspeellijsten plaatsen om deze vervolgens met de krachtige targetting functionaliteit te gaan plannen.

De Media4Display players, in Windows en Android uitvoering leverbaar, zullen de door u samengestelde afspeellijsten via het internet binnenhalen en lokaal afspelen.

Voordelen SaaS (=Softare as a Service)

  • Geen initiële investeringen in centrale servers;
  • Geen of beperkte inspanning voor uw IT afdeling;
  • Automatisch en zonder extra kosten altijd de laatste softwareversie;
  • Korte implementatie tijd;
  • Efficiënte datacommunicatie door gebruik van standaard TCP/IP, http of https;
  • Geen noodzaak voor lokale gebruikerssoftware, een standard webbrowser volstaat.    

 
Social Media
Met de standaard beschikbare "Widgets" is het eenvoudig om social media zoals Facebook, Twitter, Instagram en YouTube in de uitzending toe te voegen. Social media zorgt voor extra betrokkenheid van uw medewerkers en stimuleert het gebruik van uw social media kanalen bij klanten.
* De Media4Display software kan ook als "on-premise" software worden geleverd. De software wordt dan op de (virtuele-)server(s) van de klant geïnstalleerd.