Hardware

De ruggengraat van de digital signage oplossing


eXXeda maakt gebruik van gerenomeerde technologiepartners die allemaal tot de top in hun vakgebied behoren en continu zorgen voor innovatieve producten. Deze innovatieve producten gecombineerd met de kennis en ervaring van de eXXeda professionals zijn de basis voor succesvolle (totaal-)oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen en eisen van diverse toepassingen in diverse markten.
Beeldschermen
De beeldschermen welke wij adviseren zijn van A-merken zoals Philips, Samsung, LG Electronics en NEC. Deze beeldschermen zijn speciaal ontwikkeld voor professionele toepassingen waarbij de schermen tot wel 24 uur per dag aanstaan.

Deze schermen zijn bovendien met de Media4Display player automatisch aan- en uit te zetten op een van te voren ingesteld tijdstip, zodat personeel hier geen omkijken naar heeft.

 

Media players
De media players, die zowel in Windows als ook in Android uitvoering beschikbaar zijn, zijn speciaal voor Digital Signage toepassingen ontwikkeld en samengesteld uit industriële componenten en uitermate geschikt voor 24/7 gebruik. Uitval wordt hierdoor geminimaliseerd zodat de TCO(=Total Cost of Ownership) zo laag mogelijk zal zijn.


Met de krachtige videoprocessors kunt u moeiteloos FullHD (1080p) of zelfs UltraHD(2160P) content afspelen waarmee de impact van de content nog groter wordt. 

De mediaplayers zijn beschikbaar met één tot vier unieke uitzendkanalen waardoor de meest kosten effectieve oplossing is samen te stellen.


Bevestigingsmateriaal
Of het één display aan de muur of het plafond of een complete videowall is, met onze partner Vogel's hebben wij altijd de beste bevestigingsoplossing voor u beschikbaar.

Afhankelijk van de locatie en toepassing biedt het leverings-programma een veelvoud van oplossingen voor staande-, muur- of plafond bevestiging, voor één of meerdere schermen. Naast de kwaliteit onderscheidt Vogel's zich ook door de tijdloze vormgeving.


LED schermen
Voor met name outdoor toepassingen waar regen en zonlicht vrij spel hebben is een outdoor LED scherm een uitkomst.

De innovatieve groot formaat outdoor LED schermen die eXXeda levert kenmerken zich door de grootte inkijkhoek en hoge lichtopbrengst.


Naast outdoor LED schermen levert eXXeda ook groot formaat indoor LED schermen.